Kinezi ulažu 1,2 milijarde € u Milan?

Izvor: Press, 28.Apr.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi ulažu 1,2 milijarde € u Milan?

Ukoliko Kinezi kupe Milan od Silvija Berluskonija, mogli bi da ulože u klub oko 1,2 milijarde evra u narednih nekoliko godina.
foto: b92.net
Italijanski mediji očekuju da do jula investitori sa Dalekog istoka kompletiraju kupovinu "rosonera" i tako okončaju trofejnu 30-godišnju vladavinu Berluskonija.
Spekuliše se da će Kinezi platiti bivšem premijeru Italije 700-800 miliona evra za 70% >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << akcija kluba, od čega oko 250 miliona otpada na dugovanja.
Osim toga, Kinezi su navodno već pristali da ulože dodatnih 300-400 miliona u klub narednih godina. 

Milan je trenutno šesti u Seriji A, ali je izborio plasman u Ligu Evrope jer će igrati finale Kupa sa šampionom Juventusom.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Roma odredila obeštećenje za Naingolana

Izvor: Beta, 28.Apr.2016

Roma je odredila obeštećenje za svog fudbalera Radju Naingolana i ono iznosi 40 miliona evra, preneli su danas italijanski mediji.Naingolan ima sjajnu sezonu, a interesovanje za njega iskazao je Čelsi. Gazeta delo sport objavila je danas da su "plavci" ponudili 30 miliona evra za njega, ali da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.