Kinezi nude 50 miliona za Meksikanca!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi nude 50 miliona za Meksikanca!

Benfika bi mogla dobro da profitira ove zime, piše portugalska štampa.

Današnje izdanje lista 'Record' donosi informaciju da bi napadač lisabonskih 'Orlova' Raul Himenez mogao da nastavi karijeru u Kini.

Neimenovani klub je spreman da izdvoji preko 50 miliona evra za transfer, a njegov menadžer Žorž Mendeš uveliko radi na tome.

Robusni napadač je član Benfike od 2015. godine, do sada postigao 20 golova na 60-ak nastupa u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenjima, na 'La Luž' je došao iz madridskog Atletika, gde je dobijao priliku na kašičicu.

Ponikao je u meksičkoj Americi, odigrao prve tri sezone u seniorskoj konkurenciji u ovom klubu, a za 'Sombrerose' je upisao 49 nastupa do sada i postigao 9 golova.

Odlazak Himeneza iz Benfika bi bila dobra vest za Luku Jovića, pošto bi se treneru Ruiju Vitoriji skratila rotacija u napadu.

Interesantno, engleski mediji su pisali da je za Himeneza zainzteresovan Liverpul, ali da su 'Redsi' odustali od njega kada im je iz Lisabona poručeno da je cena Meksikanca 50 miliona evra. Izgleda da ipak postoji neko ko će da izdvoji toliki novac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benfika prodaje najveću zvezdu za 50.000.000!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2017

Naravno opet Kinezi kupuju....Predsednik Benfike Luis Filipe Vijeira je već nekoliko dana u Kini. I nije čovek otišao na odmor već je kao svaki pravi biznismen poslom doputovao na Daleki istok. Tema je Raul Himenez, napadač Benfike, koji bi karijeru mogao da nastavi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta...Ne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.