Kinez šokirao Barsu, remi u duelu prvoplasiranog i poslednjeplasirnog! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinez šokirao Barsu, remi u duelu prvoplasiranog i poslednjeplasirnog! (video)

Loš početak godine za prvaka Španije.

Fudbaleri Barselone su u 19. kolu španske Primere gostovali u komšiluku ekipi Espanjola.

Očekivalo se da puleni Ernesta Valverdea rutinski dorade posao protiv poslednjeplasiranog na tabeli i mirne glave otputuju u Saudijsku Arabiju na Superkup, ali su osvojili samo bod protiv gradskog rivala.

Na kraju 2:2 (1:0) na stadionu u Barseloni, Espanjol je vodio na poluvremenu, Barsa je preokrenula, da bi kineski napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doneo bod najgorem timu lige ove sezone.

Poveli su domaći fudbaleri u 23. minutu, centaršut Marka Roke je u gol pretvorio David Lopez.

Imala je Barsa dve dobre prilike da poravna rezultat do kraja prvog dela igre, ali je najpre Dijego Lopez zaustavio Mesija, da bi potom i Suarez pogodio stativu.

Detalje iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

U nastavku Barsa ekspresno stiže do preokreta, nakon 15 minuta igre "Blaugrana" je stigla do prednosti.

Najpre je u 50. minutu Luis Suarez lukavo pretvorio centaršut Albe u pogodak za 1:1, da bi se devet minuta kasnije Urugvajac našao u ulozi asistenta, fantastično je uputio centaršut ka Vidalu, koji trese mrežu rivala glavom za preokret.

Ipak, usledili su novi problemi, igrao se 75. minut kada su ostali sa igračem manje, Frenki de Jong je zaradio drugi žuti karton.

Espanjol je to umeo da kazni, igrao se 88. minut kada je Vu Lei pobegao odbrani prvaka Španije i efektnim udarcem matirao nemoćnog Ter Štegena za 2:2.

Do kraja nije bilo promene rezultata, remi prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima na tabeli i loš početak godine za aktuelne prvake.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.