Kineska kompanija kupuje Espanjol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska kompanija kupuje Espanjol

Kineska kompanija kupiće preko svog ogranka u Hongkongu 56 posto akcija fudbalskog kluba Espanjol, prenosi Rojters.

Iznos transakcije procenjuje se između 14,3 i 17,8 miliona evra.

Navodi se da je kompanija "Rastar Grup", koja se bavi modeliranjem automobila i poslovanjem sirovinama, obećala katalonskom klubu velika ulaganja u infrastrukturu u iznosu od 45 miliona evra.

Espanjol je prošlu sezonu završio na 10. mestu španske Primere, a ove je posle 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odigranih kola na istoj poziciji sa 13 osvojenih bodova.

Taj klub je poslednji put igrao na evropskoj sceni u sezoni 2006/07. nakon osvajanja trofeja Kupa kralja, kada je stigao do finala Kupa UEFA u kojem je poražen od Sevilje posle izvođenja penala (1:3).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kinezi kupuju španski klub Espanjol

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2015

MADRID - Kineska kompanija kupiće preko svog ogranka u Hongkongu 56 posto akcija fudbalskog kluba Espanjol, prenosi Rojters...Iznos transakcije procjenjuje se između 14,3 i 17,8 miliona evra...Navodi se da je kompanija "Rastar Grup", koja se bavi modeliranjem automobila i poslovanjem sirovinama, obećala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.