Kina prvi test za odbojkašice Srbije u Koreji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:29

Kina prvi test za odbojkašice Srbije u Koreji

Meč je na programu u sredu.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u sredu od 12 sati protiv selekcije Kine prvi meč III sedmice Lige nacija u korejskom Suvonu.

Srbija će drugu utakmicu na turniru u Suvonu igrati protiv Nemačke 30. juna od 8.30 časova. Izabranice Đovanija Gvidetija će se dan kasnije od 3.30 sati sastati sa Dominikanskom Republikom, a Srbija će u nedelju u isto vreme igrati sa Bugarskom.

Srbija se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli Lige nacija sa 10 bodova.

Finalni turnir Lige nacija u konkurenciji odbojkašica biće odigran od 12. do 16. jula u američkom Arlingtonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LIGA NACIJA: Vratila se Tijana, a to znači - POBEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 13:53

Važan trijumnf Srbije...Odbojkašice Srbije su poebdile sa 3:1 (25:13, 17:25, 25:23, 25:20) Kinu u Ligi nacija. Vratile su se u ekipu Tijana Bošković i Maja Ognjenović i odmah je ostvaren važan trijumf koji ostavlja Srbiju u borbi za plasman među osam najboljih...Izabranice Đovanija Gvidetija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.