Kin i Nonda dvostruki strelci

Izvor: B92, 25.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin i Nonda dvostruki strelci



Samo 22 minuta bilo je potrebno Totenhemu da tri puta savladaju golmana Boltona Jusija Jaskalainena. Junak meča Robi Kin postigao je prvi i treći gol za svoj tim i asistirao kod drugog, ali je u 35 minutu isljučen, jer je rukom zaustavio loptu Kampa na liniji gola.

U 11. minutu na pas Berbatova natrčao je Kin i šutirao u dalji ugao gola Boltona. Na drugi dol čekalo se samo osam minuta. Ponovo je Kin bio u glavnoj ulozi. Šutirao je iskosa sa leve strane, Jaskalainen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kratko odbio loptu na koju je natrčao Dženas i udvostručio prednost londonskog kluba. U 22. minutu Čimbonda je prošao po desnoj strani, ubacio lioptu u kazneni prostor, na nogu Kinu i bilo je 3:0.

Irac je u 35. mintu isključen, da bi iz jedanaesterca Spid smanjio na 1:3 u 37. minutu. Ni to nije uticalo na igru Totenhema, za koji je u 90. minutu četvrti gol postigao Aron Lenon.

Blekburn je ispao iz Kupa UEFA ali ih to nije uzdrmalo, jer su nedelju lako sa 3:0 savladali ekipu Portsmuta.

Šabani Nonda bio je dvostruki strelac na meču u 1. i 25. minutu a onda je i promašio penal u 59. Drugi gol za Blekburn u 50. minutu dao je Vornok.

Na meču Vigan – Njukasl viđeno je sedam žutih kartona, promašen penal i gol tejlora u 40. minutu.

U prilično izjadnačenoj utakmici, do pred kraj prvog poluvremena oba tima su imala po nekoliko šansi za gol. Najbolju je propustio Norberto Solano koji iz dva pokušaja nije uspeo da savlada Filana. Prekršaj na Sibijerskom un kaznenom prostoru napravio je Tejlor, a Filan je dobro procenio da će Solano šutirati u njegov desni ugao. Odbijenu loptu Soalno je u padi poslao preko gola.

U 40. minutu Tejlor se potpuno iskupio za grešku koja je njegov tim mogla skupo da košta. Sa gotovo 20 metara s leve strane direktno je iz slobodnog udarca savladao Irca Givena.

Vigan sada ima 29 bodova, šest više od Čarltona koji se nalazi u zoni ispadanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.