Izvor: B92, 07.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Klajsters propušta Australian Open?

Trenutno druga teniserka sveta, po WTA listi, Belgijanka Kim Klajsters, mogla bi da propusti prvi Gren slem turnir sezone, Otvoreno prvenstvo Australije.

Klajsters je predala meč Hopman kupa, protiv Austalijanke Ališe Molik, pri vođstvu od 3:2 u trećem setu, a povreda Ahilove tetive, prema prvim procenama, dovoljno je ozbiljna da je spreši da učestvuje na Australijan Openu.

Kim Klajsters je tri puta u karijeri igrala finala na Gren slem turnirima, i sva tri puta izgubila, dva puta na Rolan Garosu i prošle godine na US Openu, a nadala se da bi sledećeg meseca došla do prve titule na jednom od najjačih teniskih turnira.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.