Kill Bill blistao u Patri

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kill Bill" blistao u Patri

Olimpijakos je na krlima Vasilisa Spanulisa slavio na gostovanju kod Prometeja. Milutinov vrlo dobar.

Crveno-beli su od starta stavili domaćinu do znanja da nema čemu da se nada.

Puleni Janisa Sfaropulosa su već u prvom kvartalu stekli dvocifrenu prednost, u nastavku nisu dozvolili rivalu da ih ozbiljnije ugrozi, pa su do trijumfa došli prilično rutinski.

Utakmica je završena rezultatom 73:87, Bili Spanulis je bio najbolji kod crveno-belih sa 18 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kajl Viltjer je ubacio 17, dvocifren i Roberts sa 11, a jedni koji se nije upisao u strelce u gostujućem sasatvu bio je Toliopulos.

Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov je bio blizu dabl-dabla, postigao je 8 poena, imao 9 skokova, po dve asistencije i blokade.

U taboru Prometeja najzapaženiji su bili reprezentativac BiH i bivši košrkaš Crvene zvezde Milan Milošević sa 21 poenom i Elis sa 20 poena i 12 skokova. Jedan od najvećih Zvezdinh promašaja u novijoj istoriji Oleksander Lipovij je bio u minus fazi, pogodio je samo jedan od osam šuteva iz igre i meč završio sa tri poena, dva skoka i jednom asistencijom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.