Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 05:00

Kilijeva banda bacila petardu, sada zavisi samo od sebe (VIDEO)

Ubedljiva pobeda Rosarija - 5:0

Brutalna partija Nitkova koje sa klupe predvodi Kili Gonzales. Oduvao je Rosario čilenaskog predstavnika Uačipato u okviru Kopa Sudamerikane i slavio sa više nego ubedljivih 5:0 (4:0). Pukla je petarda, a Rozario sebi obezbedio da može da zavisi od sebe pred poslednji krug.

Prava rapsodija domaćina dogodila se u prvom poluvremenu kada su Gonzalesovi učenici dali čak četiri gola.

Prvi pogodak bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prava lepotica Gambe na asistenciju Martineza. Ubio je pauka Gamba i tako na pravi način načeo protivnika, da bi Vekio duplirao prednost sa bele tačke. Možda je najlepši gol postigao Martinez u 46. minutu iz neke vrste poluvoleja, tako da je Uačipato na stadionu Florencio Sola bio samo nemi posmatrač.

Posle ovog meča Rosario ima 10 bodova i drži prvo mesto, dok je upravo Uačipato drugi sa osam bodova. Mada, posle ovog meča ne bi trebalo da se postavlja pitanje ko je bolji.

Rosario je već eliminisan iz argentinskog Liga Kupa, tako da mu je pun fokus na utakmicama Kopa Sudamerikana. I baš mu se posvetio. Čileanski predstavnik se nije lepo proveo u Argentini.

Nije smetalo Rosariju ni to što se igralo na neutralnom terenu...

KOPA SUDAMERIKANA

Gojanense - Libertad 0:0

Vilsterman - Arsenal Sarandi 1:2 (1:0)

/Osorio 38 - Albertengo 61, Farioli 67/

Emelek - Tolima 2:0 (0:0)

/Angulo 70ag, Rohas 72/

Atletiko PR - Melgar 1:0 (1:0)

/De Souza 43/

Aukas - Metropolitanos 3:0 (1:0)

/Ordonez 39, 76, Picorno 68/

Rosario - Uačipato 5:0 (4:0)

/Gamba 27, Vekio 36, Gutijerez 44ag, Martinez 45+1, 78/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.