Kilde pobedom u Aspenu osvojio mali kristalni globus u spustu VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2023, 23:24

Kilde pobedom u Aspenu osvojio mali kristalni globus u spustu VIDEO

Norveški skijaš Aleksander Omot Kilde pobedio je u spustu na Svetskom kupu u Aspenu i osvojio mali globus u toj disciplini.

Kilde je stigao do šeste pobede u spustu ove sezone vremenom 1:31,60 minuta, a za osvajanje malog kristalnog globusa bilo mu je dovoljno da se večeras plasira među prvih pet.

Drugo mesto je zauzeo Kanađanin Džejms Kroford sa 61 stotinkom zaostatka, a treće je pripalo Švajcarcu Marku Odermatu koji je od Norvežanina bio sporiji za 63 stotinke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kilde je prvi u generalnom plasmanu u spustu sa 720 bodova, 206 više od Krihmajra, koji ni teoretski više ne može da ga stigne.

U generalnom plasmanu, vodi Odermat sa 1.526 bodova, drugi je Omot Kilde sa 1.180, a treći Henrik Kristofersen sa 874.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kilde pobedom u Aspenu osvojio mali kristalni globus u spust

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2023

Norveški skijaš Aleksander Omot Kilde pobedio je večeras u spustu na Svetskom kupu u Aspenu i osvojio mali globus u toj disciplini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Odermat pobedio u Aspenu i osvojio mali kristalni globus u superveleslalomu

Izvor: Beta, 05.Mar.2023, 23:13

Švajcarski skijaš Marko Odermat pobedio je večeras u superveleslalomu, trci koja je u sklopu Svetskog kupa održana u američkom Aspenu i osvojio šampionsku titulu u toj disciplini.Odermat je pobedio rezultatom 1:05,80 minuta i ostvario petu pobedu u sedam ovogodišnjih trka u superveleslalomu u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.