Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 23:38

Kiks Žoržinja doneo Arsenalu tri boda na "Stamford bridžu"

Fudbaleri Arsenala savladali su kao gosti tim Čelsija sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Emil Smit-Rou posle velike greške Žoržinja.
Arsenal je prvi put od 2003. godine uspeo da savlada "plavce" dva puta u sezoni, a do trijumfa na "Stamford bridžu" došli su posle velike greške Žoržinja.

Italijan je u 16. minutu neprecizno i neoprezno vratio loptu ka svom golmanu, umalo postigao aitogol, ali je u nastavku akcije Obamejang asistirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Smit-Rou za jedini gol na meču.
Čelsi je bio bolji rival, Zuma je pogodio i prečku, dok je Arsenal uputio samo dva šuta u okvir gola, po jedan u prvom i drugom delu.
Ipak, ekipa Mikela Artete osvojila je važne bodove u borbi za plasman u Evropu, ali zadatak "tobdžija" neće biti nimalo lak.
Arsenal je trenutno osmi na tabeli i u grupi je timova koji žele naredne sezone da igraju u evrokupovima, ali od konkurenata ima utakmicu više, od nekih i dve.
Čelsi je ostao na četvrtom mestu na tabeli i čini da se da do kraja sezone jedino Liverpul može da ih osujeti da preko Premijer lige ostvare plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Atletiko "preživeo" Sosijedad i prišao korak bliže tituli

Izvor: RTS, 13.Maj.2021, 00:10

Fudbaleri Atletika savladali su u Madridu ekipi Sosijedada sa 2:1 i pobegli pratiocima u borbi za šampionsku titulu u Španiji. . Atletiko je u Madridu bio bolji od Sosijedada i tako uspešno preprodio prvu od tri prepreke na putu do titule u Španiji...Ekipa Čola Simeonea...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.