Kikoćemo se i gledamo Jokića – može da uradi šta god poželi VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 17:19

"Kikoćemo se i gledamo Jokića – može da uradi šta god poželi" VIDEO

Srpskog košarkaša Nikolu Jokića ovoga jutra su gotovo svi pohvalili zbog neverovatnih partija.

Još jedan tripl-dabl Nikole Jokića odveo je Denver Nagetse u finale Zapada nakon pobede nad favorizovanim Finiksom posle šest utakmica.

Jokić je posle Lebrona Džejmsa i Rasela Vestbruka prvi igrač koji je uspeo da zabeleži tripl-dabl u proseku u jednoj plej-of seriji.

"Njihov plan je bio da izmore Durenta i Bukera jer razumeju da je Finiks tim koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pun problema, igrali su bez Krisa Pola i još im se povredio Diandre Ejton i klupa im je kratka. Imali su šansu da ih nateraju da promašuju teške šuteve, da budu frustrirani i da potom ubrzaju igru i daju loptu Jokiću u ruke koji je načinio da sve izgleda jednostavno. Gledamo Jokića i kikoćemo se, pogledajte kako pojednostavljuje košarku i to protiv najboljih igrača na svetu, izgleda kao da može da uradi sve što poželi", rekao je Tim Lengler.

Nekadašnji NBA igrač je sada ESPN košarkaški analitičar:

"Džamal Marej ima teškog protivnika ispred sebe, Devina Bukera. On je 'pobrao svo cveće' ovog plej-ofa i svoje mesto je želeo i Marej. Finiks igra protiv čoveka koji se dobro snalazi ako ubrzate igru, čita svaku situaciju i nikada ne uradi previše već taman toliko da budu uspešni. Volim da ga gledam, sjajan su tim, dobri za gledanje i imaju odličnog trenera", poručio je nekadašnji NBA as.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.