Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 22:05

Kiki Bertens prvi nosilac na ženskom Serbia openu

Stižu i Ribakina, Putinceva, Kovinić...

Pored dva muška turnira pod imenom Serbia opena, ovog proleća održaće se u Beogradu i ženska verzija.

Turnir će početi 17. maja, iz kategorije je 250, a danas se saznalo, mada još bez zvanične potvrde i ko će biti učesnice.

Ulogu prve nositeljke imaće Holanđanka Kiki Bertens, koja je ujedno jedina teniserka iz prvih deset koja će igrati u Beogradu. Kazahstanka Elena Ribakina je jedina iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvih 20, a po rejtingu dalje slede Julija Putinceva, Dona Vekić, Svetlana Kuznjecova, Anastasija Pavljučenkova, Šuai Žang...

Od teniserki sa prostora Balkana učestvovaće još Crnogorka Danka Kovinić, dok će srpske teniserke dobiti specijalne pozivnice za turnir.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.