Izvor: Press, 16.Okt.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik boks klub „Ful kontakt Beograd“ 21. oktobra održaće reviju mečeva na Mirijevskom vencu

Kik boks klub „Ful kontakt Beograd“ 21. oktobra 2018.godine od 17h na Mirjevskom vencu br.20, održaće reviju kik boksa gde će publika moći da uživa u 10 izvarednih mečeva u dve discipline.
Revija će biti organizovana u saradnji sa Opštinom Zvezdara i Kik boks savezom Beograda.
Cilj ove revije je promocija sporta i kluba na najbolji mogući način.
Klub postoji 12 godina, nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Zarkovu, ima 80 članova.
Klub je član Kik boks saveza Beograda i Srbije. Osvajači su brojnih medalja na domaćim i internacionalnim takmičenjima. Organizatori su mnogih humanitarnih revija sa ciljem da pomognu deci i bolesnim ljudima. Organizuju i mnoge tribine na teme: „Stop nasilju“, „Stop drogama“, „Stop alkoholu“.
Rade sa svim uzrasnim kategorijama, pionirima, kadetima, juniorima i seniorima. Postoji takmičarska i rekreativna grupa u kojima treninge vodi iskusni trener Kristijan Pavlović, kao i grupa za žene u kojoj se radi kik boks prilagođen ženama kao i samoodbrana za žene u kojima treninge vodi Nina Koroman, dugogodišnja takmičarka, osvajač mnogih zlatnih medalja i reprezentativka Srbije kik boksa. Veliki značaj daju zdravlju svojih članova što se potvrđuje redovnim zdravstvenim pregledima koje organizuju.
Parola kluba je „Nema povlačenja, nema predaje“.
Iz kluba poručuju da očekuju dobro druženje, fer plej borbe i stvaranje novih prijateljstava.
Ulaz je slobodan! 
Dobrodošli!!!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.