Kid ponovo u Dalasu?

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kid ponovo u Dalasu?



Plejmejker Nju Džersi Netsa Džejson Kid potvrdio je javno da želi da napusti Klub. Prema informacijama Džefa Švarca, Kidovog menadžera Netsi žele da ga razmene do 21. februara kada je poslednji rok za trejdove.

"Bilo je ako postižem tripl-dabl onda mogu da ostanem. Sada to nije situacija. To ne može tako i vreme je za promene", rekao je Kid.

Švarc je izjavio da pošto Vins Karter i Ričard Džeferson imaju dugogodišnje i veoma vredne ugovore, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedina osoba vredna trejda je Kid.

"Nisam ljut ni na koga u Nju Džersiju. Kada jašete na talasu, obavezno morate da dođete do kraja nekada. Mislim da smo mi stigli do te pozicije", rekao je Kid.

Prema izveštajima, Dalas Meveriksi i Denver Nagitsi su pokazali interesovanje da dovedu osmostrukog Ol-stara.

Kid, koji je u svojoj karijeri zabeležio 98 tripl-dablova, ove sezone u proseku beleži 11.3 poena, 8.3 skokova i 10.4 asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.