Kid-Gilkrist se, ipak, vratio

Izvor: MVP.rs, 30.Jan.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kid-Gilkrist se, ipak, vratio

Krilni košarkaš je debelo nadmašio procene lekara.

Majkl Kid-Gilkrist (22, 201) je doživeo povredu desnog ramena u prvoj utakmici Šarlota u predsezoni. Morao je na operaciju, a prve procene su ukazivale na to da će propustiti čitavu sezonu. Ali, mladi košarkaš je zaigrao prethodne noći.

U porazu Šarlota od Portlanda rezultatom 109:91 u "Moda Centru" krilni igrač je na terenu proveo 33 i po minuta. Završio je sa 13 poena (5/8FG, 3/6FT) i sedam skokova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
"Bilo je zabavno na terenu po prvi put ove sezone. Ipak, ne bi trebalo ja da budem u prvom planu već tim. Moramo da pronađemo način da pobeđujemo. Ali, moram da kažem da mi je drago što sam se vratio", rekao je Kid-Gilkrist nakon utakmice.

Krilni košarkaš Hornetsa je osvojio NCAA titulu sa Kentakijem 2012. godine i nakon samo jedne godine provedene na koledžu izašao je na Draft. Hornetsi su ga izabrali sa druge pozicije. U prve tri NBA sezone odigrao je 195 mečeva, 191 kao starter. Prosečno je beležio devet poena i šest skokova.

(foto: ESPN)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.