Kibu Stjuart od subote u Zvezdi

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kibu Stjuart od subote u Zvezdi



Američki centar Kibu Stjuart doputovaće u subotu u Beograd, i nastupaće do kraja sezone za Crvenu zvezdu, saznaje B92. Stjuart je prvi deo sezone proveo u Južnoj Koreji, gde je otvoreno novo tržište za američke igrače, zbog velikih transfera i budžeta. Stjuart će predstavljati veliko pojačanje za "crveno-bele" u nastavku sezone, pošto je ostavio sjajan utisak u našoj ligi igrajući za novosadsku Vojvodinu, a ostavio je sjajan utisak i u Italiji, gde je igrao za Kantu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Tokom koledž karijere Stjuart je nosio dres UNLV-ja, dok je UNBA nastupao za Filadelfiju, bez značajnijeg učinka,

Stjuart je visok 203 cm, ali zbog izuzetno snažne konstitucije igra na poziciji centra.

Amerikanac je već potpisao ugovor sa Zvezdom do kraja sezone.

Kako javljaju beogradski mediji, za Zvezdu bi narednih dana trebalo da potpiše i iskusni plejmejker leskovačkog Zdravlja Marko Cvetković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.