Kežman: Čekam Đukićev poziv

Izvor: Blic, 18.Jan.2008, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Čekam Đukićev poziv

Fudbaler Fenerbahčea i bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore Mateja Kežman izjavio je danas da očekuje poziv selektora Srbije Miroslava Đukića i da se nada da će biti u timu za prijateljski meč sa Makedonijom.



"Pratim dešavanja u Srbiji i nadam se pozivu selektora Đukića. Čuo sam da ćemo u februaru igrati protiv Makedonije. Verujem da ću biti na spisku reprezentativaca, da u tandemu sa Žigićem pokažem kako «orlovi» daju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << golove", rekao je Kežman, koji se nedavno oporavio od povrede kolena.

Kežman je na utakmici Kupa Turske sa Sanlijurfasporom bio u prvoj postavi Fenerbahčea, postigao drugi gol za svoju ekipu u pobedi tima iz Istanbula sa 3:2 i bio proglašen za najboljeg igrača utakmice.

"Bogu hvala za ovako divan povratak. Navijači su bili oduševljeni kada su me videli na terenu. Ozdravio sam i drago mi je, jer sam ih nagradio golom. Najvažnije je da sam ponovo onaj stari", dodao je 28-godišnji napadač.

Napadač Fenerbahčea, koji je ranije igrao za Partizan, PSV Ajndhoven, Čelsi, Atletiko Madrid, istakao je da bi želeo da se oproba ponovo u Engleskoj.

"Što se tiče mog odlaska, voleo bih da se oprobam u Portsmutu ili Midlzborou, ali lepo mi je u Istanbulu. Ukoliko ostanem, učiniću sve da budem najzaslužniji za eliminaciju Sevilje iz Lige šampiona", dodao je Kežman.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.