Kešelj: Meč protiv Olimpijakosa najvažniji u mojoj karijeri

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kešelj: Meč protiv Olimpijakosa najvažniji u mojoj karijeri

Košarkaš grčkog Olimpijakosa Marko Kešelj vuče neugodnu povredu članka ali se nada da će biti spreman za veliki derbi protiv Panatinaikosa.

Kešelj je naglasio da su svi u timu odlučni u nameri da pobede rivala kao i da će kumovski dvoboj trenera Željka Obradovića i Dušana Ivkovića sigurno pratiti i naelektrisana atmosfera na tribinama.

"Uganuo sam skočni zglob ali se brzo oporavljam. Nadam se da ću moći da igram. Ne postoje reči koje bi opisale koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želim da vidim tu atmosferu za koju se priča da je karakteristična za ovaj derbi. Posebno je jako navijanje u našoj dvorani za vreme derbija jer je publika bliža terenu. Ovo je moja najvažnija utakmica u karijeri do sada. Dobro smo se spremili, izolovali se od medija. Moramo da budemo skocentrisani tokom čitavog meča i da ne reagujemo na provokacije i reakcije protivničkih navijača", rekao je Kešelj.

Srpski internacionalac je dodao da je Panatinaikos favorit jer je bolje plasiran na tabeli a i domaćin je meča.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.