Kerolova noć u Madridu

Izvor: MVP.rs, 02.Jun.2017, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerolova noć u Madridu

"Kraljevski klub" se nalazi na korak od plasmana u finale.

Real Madrid je poveo sa 2-0 u polufinalnoj seriji Endesa liga protiv Unikahe. "Kraljevski klub" je u drugoj utakmici slavio sa ubedljivih 101:72, a meč je obeležio Džejsi Kerol. Jedan od najboljih šutera današnjice je priredio veliko uživanje ljubiteljima igre pod obručima širom Starog kontinenta. Meč je završio sa 29 poena za nešto više od 22 minuta igre. Kerol je ubacio osam trojki iz 11 pokušaja na >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ovoj utakmici!

Domaćin je meč prelomio u drugom kvartalu, dobivši ga sa 30:10, pa je Pablo Laso iskoristio priliku da poštedi nosioce igre i odmori ih za izazove koji slede. Karola su ispratili Serhio Ljulj sa 13 poena, Luka Doničić sa 11 poena, šest asistencija i pet skokova, odnosno Entoni Rendolf sa 11 poena i četiri uhvaćene lopte.

O igri gostiju na ovom meču najbolje govori podatak da su Kajl Fog sa 12 i Oliver Lafajet sa 10 poena bili jedini igrači sa dvocifrenim poenterskim učinkom. Dejan Musli je na terenu proveo 13 i po minuta i za to vreme je zabeležio devet poena (4/6 za dva, 1/1 za jedan) i dva skoka, dok je Nemanja Nedović za 14 i po minuta upisao četiri poena (1/1 za dva, 0/3 za tri, 2/2 za jedan).

Rezultat u drugoj polufinalnoj seriji, u kojoj se sastaju Baskonija i Valensija, je izjednačen posle dve odigrane utakmice, a treća je na programu u subotu, 3. juna, od 19 sati. Naredni susret između Reala i Unikahe zakazan je za nedelju, 4. jun, u 18 sati i 40 minuta u Malagi. U finale će se plasirati timovi koji prvi budu stigli do tri pobede.

POLUFINALE

Real Madrid (1) - Unikaha (4) 2-0 (71:68, 101:72)

Baskonija (2) - Valensija (3) 1-1 (82:83, 90:70)

(foto: ACB Photo)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.