Kerol ostaje u Realu do 2020. godine

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerol ostaje u Realu do 2020. godine

Jedan od najboljih šutera Evrope Džejsi Kerol produžio je ugovor sa Real Madridom do 2020. godine, objavljeno je na sajtu kluba.
Odlični američki košarkaš, za razliku od njegovih sunarodnika širom Evrope već osmu sezonu igra u istom timu, sa kojim je prošle bio šampion Evrope u Beogradu.

Madridskom velikanu je do titule u elitnom takmičenju pomogao sa 9,4 poena u proseku po meču, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odličan procenat šuta za tri - 45,8.
Ukupno je sa Realom osvojio čak 16 trofeja, među kojima su dve Evrolige i tri titule prvaka Španije.
Iskuni 35-godišnji košarkaš ranije je igrao za italijanski Teramo i špansku Gran Kanariju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mitraljeta" ostao veran Realu (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018

Iskusni bek potpisao je novi ugovor sa Madriđanima...Kako je i zvanično obelodanjeno, Džejsi Kerol je parafirao novu saradnju sa aktuelnim prvacima Španije i Evrope...Popularni "Mitraljeta" je stigao u Real 2011. godine, nakon dve sezone provedene u dresu Gran Kanarije...Od tada nije menjao sredinu,...

Nastavak na Sportske.net...

Kerol ostaje u Realu do 2020.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 07:44

Jedan od najboljih šutera Evrope Džejsi Kerol produžio je ugovor sa Real Madridom do 2020. godine, objavljeno je na sajtu kluba...Odlični američki košarkaš, za razliku od njegovih sunarodnika širom Evrope već osmu sezonu igra u istom timu, sa kojim je prošle bio šampion Evrope u Beogradu...Madridskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.