Kerol obećao da se neće radovati ako da gol Njukaslu

Izvor: Blic, 31.Mar.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerol obećao da se neće radovati ako da gol Njukaslu

Fudbaler Liverpula Endi Kerol rekao je engleskim medijima da se neće radovati ako u nedelju postigne gol protiv Njukasla u utakmici 31. kola Premijer lige.

"Ako dam gol u nedelju, neću se radovati. Nadam se dobrom prijemu kod navijača (Njukasla), mislim da sam dobro igrao za klub dok sam bio u njemu i da sam igrao sa ljubavlju", rekao je 23-godišnji napadač koji je prošao kroz omladinsku školu "svraka".

Kerol je u januaru 2011. godine napustio klub sa severa Engleske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prešao u Liverpul za 35 miliona funti, a u nedelju će mu biti prvi put da gostuje protiv bivšeg kluba.

"Još volim Njukasl i imam odlične prijatelje tamo. Uvek mi je drago kada vidim da klubu ide dobro. Naravno da želim uspehe i Liverpulu, ali kad se završi utakmica, prvi rezultat koji uvek potražim je Njukaslov. Uvek će biti tako", naglasio je Kerol.

Igrajući za visoki napadač je došao do statusa reprezentativca Engleske, ali od prelaska u Liverpul njegov golgeterski učinak je opao.

On je u ukupno 35 utakmica Premijer lige za Liverpul postigao pet golova.

Povezane vesti: Kerol: Nervozan sam zbog povratka u Njukasl Lane Jovanović odbio i Njukasl Pardju: Nije istina da smo oterali Kerola! Kerol: Ljudi, ja uopšte nisam hteo da pređem u Liverpul! Endi Kerol prešao u Liverpul!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.