Kerol: Neću se radovati ako dam gol Njukaslu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerol: Neću se radovati ako dam gol Njukaslu

Igrač Liverpula Endi Kerol rekao je da se neće radovati ako u nedelju postigne gol protiv Njukasla u utakmici 31. kola Premijer lige.
Ako dam gol u nedelju, neću se radovati. Nadam se dobrom prijemu kod navijača Njukasla, mislim da sam dobro igrao za klub dok sam bio u njemu i da sam igrao sa ljubavlju – rekao je 23–godišnji napadač, koji je prošao kroz omladinsku školu Njukasla.
Kerol je u januaru 2011. godine napustio klub sa severa Engleske i prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Liverpul za 35 miliona funti.
U nedelju će mu biti prvi put da gostuje protiv bivšeg kluba.
Još volim Njukasl i imam odlične prijatelje tamo. Uvek mi je drago kada vidim da klubu ide dobro. Naravno da želim uspehe i Liverpulu, ali kad se završi utakmica, prvi rezultat koji uvek potražim je Njukaslov. Uvek će biti tako – kazao je Kerol.
Igrajući za Njukasl Kerol je došao do statusa reprezentativca Engleske, ali od dolaska u Liverpul njegov golgeterski učinak je opao.
On je u ukupno 35 utakmica Premijer lige za Liverpul postigao pet golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.