Kerik: Možemo još bolje

Izvor: B92, 31.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerik: ''Možemo još bolje''



Fudbaler Mančester Junajteda Majkl Kerik upozorio je rivale da njegova ekipa može još više da napreduje i poboljša nivo igre. Izabranici Aleksa Fergusona pobedili su u sredu uveče Portsmut sa 2:0 i trenutno su lideri Premijer lige sa istim brojem bodova kao Arsenal ali boljom gol razlikom. Igrači Mančester Junajteda ostvarili su četiri uzastopne pobede u januaru, postigli su 11 golova a primili samo jedan. Sledeći protivnik je Totenhem.

’’Još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uvek ima prostora za poboljšanje jer uvek ima delova igre koju nadate se da možete da unapredite. Mi nikada nismo zadovoljni zato što želimo da budemo uspešni u svemu što radimo’’, rekao je vezni igrač.

Junajted želi da odbrani titulu koju su osvojili prošlle godine i da ostvari što bolji rezultat u FA kupu i Ligi šampiona. Kerik kaže da imaju iskustva kako da se nose sa pritiskom koji će rasti u narednim mesecima.

’’Kada ste u klubu kao što je Junajted onda se očekuje od vas da osvajate titule i trofeje. Znamo šta treba da uradimo jer smo osvojili prvenstvo prošle godine, tako da nam to pomaže’’, rekao je Kerik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.