Ker o Jokićevih 18 penala: Odvratno

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 00:39

Ker o Jokićevih 18 "penala": Odvratno

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker prokomentarisao je kriterijum suđenja, ali i činjenicu da je Nikola Jokić izveo čak 18 slobodnih bacanja.

Srpski centar je ubacio svih 18, što mu je rekord karijere. Zbog toga se našao i na udaru na društvenim mrežama.

Inače, prvi put od Trejsija Mekgrejdija 2002. godine jedan igrač je postigao 18 poena sa linije penala.

Ker je na konferenciji za medije bio upitan o Jokićevih 18 bacanja.

"Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u tome da smo izbacili odbranu iz igre. Sudije se tako uče, da je svaki kontakt faul i da se odmah ide na liniju za slobodna bacanja. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme. Bilo je odvratno", rekao je Ker.

Podsetimo, Denver Nagetsi su slavili rezultatom 120:114.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KER POBESNEO ZBOG JOKIĆA: Trener Voriorsa Srbinovih 18 slobodnih bacanja nazvao odvratnim!

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2023

Trener Golden Stejta nije bio zadovoljan Nikola Jokić ostvario je rekord karijere postigavši savršenih 18 slobodnih bacanja tokom jučerašnje utakmice Golden Stejt Voriorsa i Denver Nagetsa. Ovaj neobičan uspeh doveo je do žustrih komentara, kako među ljubiteljima košarke, tako i među stručnjacima,...

Nastavak na HotSport.rs...

Nikola Jokić ubacio 18 poena iz slobodnih bacanja u pobedi Denvera nad Voriorsima, trener Golden Stejta izjavio da je to “odvratno”

Izvor: Danas, 26.Dec.2023

Košarkaši Denvera pobedili su Golden Stejt (120:114) u jednom od derbija Božnog programa NBA lige, a trener Voriorsa Stiv Ker bio je ljut zbog činjenice da je Nikola Jokić šutirao čak 18 slobodnih bacanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.