Ker: Trener je uradio vrhunski posao

Izvor: MVP.rs, 13.Jun.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker: Trener je uradio vrhunski posao

Trener Voriorsa je šaljivo preuzeo sve zasluge za osvajanje titule.

Golden Stejt Voriorsi su prethodne noći osvojili svoju petu titulu u istoriji, drugu u poslednje tri godine. Jedan od razloga uspeha Voriorsa jeste i posao koji je kao prvi trener ekipe uradio Stiv Ker. Nakon utakmice iskusni stručnjak je na šaljiv način govorio o svojoj ulozi u osvajanju titule.

"Iskreno, mislim da nismo imali mnogo talenta u ekipi, ali je trener uradio vrhunski posao", >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << izjavio je on.

Iza Kera je težak period, zbog problema sa leđima koje je imao tokom čitavog plej ofa. Iz tog razloga on je ekipu vodio na samo šest utakmica doigravanja. Ipak, veliki broj njegovih izabranika je više puta istakao da im je samo njegovo prisustvo tokom doigravanja mnogo značilo.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.