Ker: Sezona verovatno završena za Kazinsa

Izvor: B92, 18.Apr.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker: Sezona verovatno završena za Kazinsa

Stiv Ker, trener Golden Stejt Voriorsa, rekao je za medije da je sezona za Demarkusa Kazinsa verovatno završena.

"Kazinsu neće biti potrebna operacija, ali je malo verovatno da će se vratiti na teren do kraja sezone. Ali, postoji nada da se brzo zaleči povreda, tako da ćemo videti", rekao je Ker.

Centar Golden Stejta povredio je kvadriceps leve noge u prvoj četvrtini protiv Los Anđeles Klipersa. Kazins je uz pomoć saigrača napustio teren i nije se više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vraćao.

Magentna rezonanca pokazala je da je došlo do kidanja mišića i sada ga očekuje pauza od nekoliko nedelja, možda čak i meseci. Ukoliko Voriorsi stignu do finala, postoji mogućnost da Kazins zaigra.

Rezultat u seriji između Voriorsa i Klipersa je 1-1, a treći meč na programu je u noći između četvrtka i petka od 04.30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.