Ker: Nemam nameru da se povučem

Izvor: MVP.rs, 17.Jun.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker: Nemam nameru da se povučem

Trener Voriorsa je u prethodnom periodu imao problema sa povredom leđa.

Golden Stejt je u tek završnoj sezoni osvojio petu titulu prvaka NBA lige, a drugu u poslednje tri godine. Jedan od razloga uspeha sigurno je i sjajan posao koji je obavljao Stiv Ker kao prvi trener tima. Ipak, iza Kera je težak period. Zbog problema sa leđima koje je imao tokom regularnog dela sezone, a pogotovo tokom plej ofa, strateg Voriorsa je ekipu vodio na samo šest utakmica doigravanja. Po >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << završetku sezone on je izjavio da nema nameru da stane, te da planira da i u budućnosti vodi ekipu.

"Planiram da budem trener još dugo, dugo godina. Nemam nameru da se povučem. Obožavam ovaj posao, obožavam grupu igrača koje imam. Uživam da radim sa njima svaki dan i to je ono što želim da radim još dugo godina. Ne dešava se tako često u NBA ligi da dobijete takvu grupu igrača, koji su u svojim najboljim godinama i igraju najbolju košarku u karijeri. Iz tog razloga znam koliko imam sreće i koliko sam blagosloven što sam trener Voriorsa", izjavio je Ker.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.