Ker: Grin se teško nosio sa Jokićem, on je prava sila

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 22:47

Ker: Grin se teško nosio sa Jokićem, on je prava sila

Stiv Ker, trener Golden Stejta, pohvalio je Nikolu Jokića posle pobede Denvera nad Voriorsima od 119:103.

Jokić je na ovom susretu upisao još jedan tripl-dabl od 32 poena, 16 skokova i 16 asistencija.

Stareg Golden Stejta je priznao da njegovi igrači nisu uspeli da zaustave srpskog centra, posebno Derejmond Grin.

"Niko od mojih košarkaša nije odigrao svoj najbolji meč. Jokić je bio sjajan, dominirao je i stalno bio korak ispred nas. Nagetsi su šampioni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa razlogom, kontrolisali su tok utakmice. Oporavićemo se", rekao je Ker.

Jokić je u svim parametrima bio dominantan, Drejmond Grin nije uspevao da nađe način da ga zaustavi.

"Jokić je veoma krupan igrač, Drejmondu Grinu je bilo teško da ga čuva. Nikola je prava sila, veoma je dominantan. Inteligentan u odbrani, uspešno čita igru. Gordonu je namestio zakucavanje dva minuta pred kraj meča, a mislim da ga nije ni video, jednostavno je znao da je tamo. Denver ne gubi kad Jokić ima 16 asistencija, jer to znači da su i ostali košarkaši uključeni i da pogađaju", zaključio je Stiv Ker.

Njegov tim je na desetoj poziciji na Zapadu, a naredni protivnik im je ekipa Vašingtona sa kojom se sastaju 28. februara u jedan čas posle ponoći po srednjeervopskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.