Kepina poražavajuća statistika! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2020, 00:00

Kepina poražavajuća statistika! (foto)

Englezima takvi detalji ne mogu da promaknu.

Čelsi je večeras startovao pobedom u Premijer ligi, savladao je ekipu Brajtona sa 3:1, ali ''Plavci'' ipak nisu uspeli da svoju mrežu sačuvaju netaknutom.

Pedantni ljubitelji fudbala u Engleskoj, kao i novinar Ričard Džoli, primetili su da je golman Čelsija Kepa Arizabalaga, računajući i finiš prošle sezone, primio ukupno devet golova od 13 šuteva u okvir njegovog gola.

Osim ovog večerašnjeg gola koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je primio protiv Brajtona, u pomenutu statistiku ulaze i mečevi protiv Liverpula (3:5) i Šefild junajteda (0:3) s kraja prošle sezone.

-

-

Kepa Arrizabalaga has conceded nine goals from the last 13 shots on target he has faced in the Premier League.

— Richard Jolly (@RichJolly) September 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.