Keln smenio trenera pred Zvezdu?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keln smenio trenera pred Zvezdu?

Jarčeve će na stadionu Rajko Mitić najverovatnije predvoditi dosadašnji trener omladinaca Štefan Rutenbek, dok će mu pomoćnik biti Kevin Mekena

Utakmica sa Šalkeom u Gelzenkirhenu po svemu sudeći bila je i poslednja za Petera Štegera na klupi Kelna. Tako barem tvrdi dobro upućeni lokalni list u ovom gradu Ekspres, koji piše da će klub sa Rajn Energi stadiona tu vest objaviti u nedelju.

Šteger je večeras odigrao 150. utakmicu na klupi kluba koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prošle godine uveo u Evropu nakon 25 godina, ali je ove sve krenulo naopako.

Ipak, ove je sve krenulo napako, a posebno u Bundesligi, gde su Jarčevi nakon 14 odigranih utakmica osvojili samo tri boda i zaostaju već 11 za Hamburgerom, koji je prvi iznad zone ispadanja.

Keln u četvrtak gostuje Crvenoj zvezdi u odlučujućoj utakmici za prolazak u 1/16 finala Lige Evrope, a tamo će ekipu najverovatnije predvoditi dosadašnji trener omladinaca Štefan Rutenbek, dok će mu pomoćnik biti Kevin Mekena.

Nakon utakmice sa Šalkeom Šteger je održao sastanak sa potpredsednikom Tonijem Šumaherom i sportskim direktorom Jergom Jakobsom. Pored iskusnog stratega klupu Kelna će izvesno napustiti i njegov pomoćnik Manfred Šmid.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potresi u Kelnu pred pakao "Marakane"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017, 01:46

Keln je iznenadio bodom (2:2) u Gelzenkirhenu protiv Kelna, ali sa samo tri boda na kontu u Bundes ligi, uprava "jarčeva" je izgubila strpljenje...Kako javljaju lokalni mediji, utakmica sa Šalkeom bila je i poslednja za Petera Štegera na klupi Kelna. Ova informacija nije još dobila zvaničnu potvrdu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

POTRESI U KELNU PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Peter Šteger dobio otkaz!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2017

Fudbalski klub Keln objavio je  da je smenio trenera Petera Štegera, četiri dana pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.