Kek odjavio Zagrepčane, Dinamo mora da traži dalje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 22:02

Kek ''odjavio'' Zagrepčane, Dinamo mora da traži dalje! (foto)

Izgledalo je kao gotova stvar, ali...

Posle loših rezultata u završnici sezone, zagrebački Dinamo se odlučio za novu promenu na klupi, a Igor Jovićević se tu nije dugo zadržao.

Sada se traži pravo rešenje za sledeću sezonu i prethodnih dana izgledalo je da će to biti aktuelni slovenački selektor i bivši strateg Rijeke Matjaž Kek.

Međutim, večeras ''hladan tuš'' za Zagrepčane - Kek je posle razgovora sa čelnicima slovenačkog Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saveza odlučio da ostane na selektorskoj funkciji do kraja ugovora, 2022. godine.

Mediji su prethodnih dana izveštavali da je Dinamo ponudio Keku 800.000 evra na godišnjem nivou uključujući i bonuse, što je oko tri puta više nego što ima kao selektor Slovenije, ali to ipak nije bila ''ponuda koja se ne odbija'', Matjaž Kek joj je odoleo, pa će čelnici ''Modrih'' morati da traže dalje.

-

-

Matjaž Kek nadaljuje z vodenjem slovenske reprezentance skladno s pogodbo, ki jo ima sklenjeno z NZS. pic.twitter.com/HNA3Yupqwk

— NZS | FA Slovenia (@nzs_si) July 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.