Kejn se zahvalio Poćetinu: Pomogli ste mi da ostvarim snove

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejn se zahvalio Poćetinu: Pomogli ste mi da ostvarim snove

Kapiten i najbolji strelac Totenhema Hari Kejn emotivno se oprostio od dosadašnjeg menadžera Maurisija Poćetina.

Kejn se zahvalio argentinskom stručnjaku na svemu što je uradio i to u trenutku kada su britanski mediji preneli da su pojedini fudbaleri "minirali" Poketina u vezi smene.

"Šefe, zauvek ću vam biti zahvalan što ste mi pomogli da ostvarim snove. Imali smo sjajne trenutke u proteklih pet i po godina, nikada ih neću zaboraviti. Bio si mi menadžer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali isto tako i prijatelj, hvala ti na divnoj saradnji. Srećno u novom poglavlju", napisao je Kejn.

Poćetino je, nakon sezone u kojoj je vodio Totenhem do finala Lige šampiona, beležio loše rezultate i zato ga je ekspresno zamenio Žoze Murinjo.

Portugalac će debitovati u subotu u lokalnom derbiju protiv Vest Hema, potom Totenhem čeka Olimpijakos u Ligi šampiona, a u istoj B grupi Crvena zvezda ekipu Bajerna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejn večno zahvalan Poketinu

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019

Argentinac je sinoć ostao bez posla u Severnom Londonu...Najbolji fudbaler Totenhema Hari Kejn izjavio je danas da će večno biti zahvalan dosadašnjem treneru Maursiju Poketinu..."Večno ću ti biti zahvalan zbog toga što si mi pomogao da ostvarim snove. Imali smo neverovatne momente tokom proteklih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.