Kejn: Vredelo bi osvojiti i pehar Lige konferencija

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 12:13

Kejn: Vredelo bi osvojiti i pehar Lige konferencija

Golgeter Totenhema Hari Kejn dao je nagoveštaj da bi mogao da ostane u klubu iz Londona.

Iako se uveliko priča o mogućnosti da na leto promeni sredinu, reprezentativac Engleske je posle pobede nad Kristal Palasom u kom je bio strelac jedinog gola na meču, rekao da je ima još motiva da ostane.

Totenhem bi po svemu sudeći naredne sezone mogao da igra u Ligi konferencija.

"Ostala su nam još tri meča do kraja, veliki duel sa Aston Volom sledeće nedelje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Brajton ima nekoliko mečeva više da odigra. Ako posle ove sezone uspemo da se plasiramo u Evropu, biće to mala nagrada posle jedne naporne sezone. Borićemo se u ova tri meča da ostvarimo tri pobede", poručio je Kejn.

Iskusni napadač kaže da ne žuri sa odlukom šta ai kako dalje.

"Na kraju svega, volim da igram utakmice, nebitno o kom takmičenju se radi. Tako nešto zaslužite u odnosu na to kakvu sezonu ste imali. Ne možete da ne poštujete takmičenje u kojem ste. Ako završite u Ligi konferencija i osvijite trofej, to je vredno. Ako ne uspete, onda se to sa strane posmatra kao neka vrsta nelagodnosti. Ipak, kada ste u klubu u kom 15 godina niste osvojili trofej i imate šansu da to učinite, to je divna stvar, jer tako možemo sve te priče za završimo na pravi način", zaključio je Kejn.

On je na meču sa Kristal Palasom postigao 209. ligaški gol čime je na večnoj listi strelaca Premijer lige na drugom mestu, pošto je pretekao Vejna Runija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.