Kejlor Navas pobednik u porazu Reala: Perez mu se izvinio, a moraće i da plati!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejlor Navas pobednik u porazu Reala: Perez mu se izvinio, a moraće i da plati!

Kostarikanac i njegov agent sada traže i veliko obeštećenje od Reala jer su mu glupiranjem sa De Heom pokvarili dobar ugovor na Old Trafordu

Predsednik Reala Florentino Perez otišao je jutros u kamp madridskog kluba u predgrađu, kako bi se lično izvinio golmanu Kejloru Navasu za zbrku koju je kraljevski klub napravio u pokušaju da angažuje Davida De Heu.

Setio se bogati biznismen da mu Kostarikanac sada treba kao lebac, posebno jer je on bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvi golman Madriđana u uvodna dva kola Primere. Real je u međuvremenu poprilično narušio reputaciju Navasu namerom da ga pošalje u Mančester Junajted u zamenu za Davida de Heu.

U svetlu ovog slučaja, Perez se pojavio jutros u kampu Madriđana zajedno sa direktorom Hozeom Anhelom Sančezom i izvinio se golmanu zbog minulih dešavanja, ali se ova priča neće na tome završiti.

Naime, Kostarikanac i njegov agent sada traže i veliko obeštećenje od Reala jer je, prema dogovoru sa Mančester Junajtedom, Kejlor Navas trebalo da dobija znatno veću platu od one koju trenutno ima u Madridu.

Kako je Real, osim De Hei, pokvario novi posao i svom golmanu, jasno je da će morati da plati za ovo glupiranje, a cifra je sigurno bar šestocifrena, prenose španski mediji.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.