Kedira: Ne mogu da dočekam derbi s Interom

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kedira: Ne mogu da dočekam derbi s Interom

Fudbaler Juventusa Sami Kedira rekao je da ne može da dočeka nedelju i derbi meč protiv Intera.

"Znamo da će to biti teška utakmica i znamo da moramo dobro da odigramo. Nismo dobro počeli sezonu, ali ovako ispred sebe imamo veći i uzbudljiviji izazov. Inter je odlično počeo, ali i Juventus ima sjajan tim sa odličnim igračima", rekao je Kedira za Skaj.

Juventus nije dobro počeo novu sezonu u Seriji A. Posle sedam odigranih kola šampion Italije je na 12. mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na tabeli sa samo osam bodova, dok je Inter drugi sa osam bodova više.

"Staru damu" sledeće nedelje očekuje i utakmica protiv Borusije iz Menhengladbaha kada će pokušati da upiše i treću pobedu u tom takmičenju.

"Liga šampiona je uzbudljiva, ali u ovom trenutku mislimo samo na Seriju A. To je sada najvažnija stvar. Ne mogu da dočekam utakmicu s Interom", naveo je Kedira.

Utakmica između Juventusa i Intera igra se u nedelju od 20.45.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESTRPLJIV: Kedira ne može da dočeka okršaj sa Interom

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015

Fudbaler Juventusa Sami Kedira loše je počeo sezonu u Seriji A sa Juventusom, a ‘fleke’ želi da vadi baš u ‘Derbiju Italije’ protiv Intera.. . – Znamo da će to biti teška utakmica i znamo da moramo dobro da odigramo. Nismo dobro počeli sezonu, ali ovako ispred sebe imamo veći i uzbudljiviji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.