Izvor: RTS, 12.Sep.2020, 18:07

Kecmanović u finalu Kicbila

Miomir Kecmanović posle velike borbe u tri seta savladao Švajcarca Mark-Andrea Hislera sa 2:1 - 6:2, 7:5, 6:3 i plasirao se u finale turnira u Kicbilu. Protivnik će mu biti Nemac Janik Hanfman.
Kecmanović je uspeo da se domogne finala ATP turnira u Kicbilu nakon trijumfa nad Hislerom, koji je pružio snažan otpor, osvojio set, ali je naš teniser uspeo da bude bolji u oslučujućem setu i zasluženo se plasirao u finale.

Kesmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je odlično ušao u meč, već u drugom gemu oduzeo je servis protivniku, a potom poveo sa 3:0. Protivnik je iz drugog pokušaja uspeo da osvoji svoj servis. Potom je set ušao nešto mirniji period u kome su oba tenisera uspevala da zadrže servis. U osmom gemu naš teniser ponovo pravi brejk za 6:2 u prvom setu.
Velika borba u drugom setu. Na startu teniseri su razmenili po jedan brejk. U četvrtom gemu Kecmanović je propustio pet brejk prilika. Kada se očekivalo da će set biti rešen u taj-brejku, protivnik koristi svoju šansu pravi brek i osvaja set. Naš teniser nije imao priliku za popravni - 7:5.
Prvi je do brejka prednosti u odlučujućem setu stigao Švajcarac u trećem gemu. Međutim, već u narednom naš teniser uspeva da povrati izgubljeno. Odlučujući je bio šesti gem kada je Kecmanović ponovo oduzeo servis protivniku i poveo sa 4:2.
Potom je naš teniser rutinski priveo meč kraju za konačnih 6:3 u trećem setu.
Protivnik u finalu biće mu Nemac Janik Hanfman koji je u polufinalu savladao Lasla Đerea sa 2:1 6:4, 3:6, 6:7 (5:7).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kecmanović u finalu Kicbila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2020

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u finale ATP turnira u Kicbilu, pošto je u polufinalu pobedio Švajcarca Marka-Andrea Hislera 6:2, 5:7, 6:3...Kecmanović je finale izborio posle dva sata i 20 minut igre...Protivnik u borbi za titulu biće mu Janik Hanfman iz Nemačke, koji je u polufinalu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.