Kecmanović stao u četvrtfinalu

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 07:59

Kecmanović stao u četvrtfinalu

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je nastup u Tokiju u četvrtfinalu turnira.

Kecmanovića je zaustavio Amerikanac Frensis Tijafo u dva seta, sa 6:0, 6:4.

Tijafo će u polufinalu Tokija igrati sa boljim iz duela između Pedra Martinesa i Sunvua Kvona.

Kecmanović se očigledno potpuno istrošio u osmini finala protiv Danijela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evansa, jer protiv raspoloženog Tijafoa nije imao energije da mu parira.

Tako ga je Amerikanac "počistio" u prvom setu s "nulom" sa tri brejka za 26 minuta, a sve je bilo rešeno već na početku drugog seta kada je Tijafo odmah napravio novi brejk.

Kecmanović je u nastavku meča koliko-toliko bio konkurentan na terenu, imao je i dve brejk šanse u šestom gemu, ali nije ih iskoristio i to je bio definitivni kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prelep gest FK Grafičar – podrška ženama!

Izvor: B92, 07.Okt.2022

Fudbalski klub Grafičar napravio je fantastičan gest u znak podrške u borbi protiv raka dojke...Kapiten srpskog prvoligaša Luis Ibanjes će tokom oktobra, meseca borbe protiv raka dojke, nositi kapitensku traku roze boje...Roze je boja podrške hrabrim ženama koje se bore protiv ove užasne bolesti...Klub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.