Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 18:55

Kecmanović se opametio na 0:5 i prošao u drugo kolo Kelna

Savladan je Nagal Sumit

Alarm se upalio na vreme i Miomir Kecmanović je uz dosta muke prošao prvu prepreku na ATP turniru u Kelnu. Najbolji indijski singl igrač Sumit Nagal pošteno je namučio 39. tenisera sveta, ali je na kraju Kecmanović slavio sa 4:6, 7:6 (4), 6:1.

Kvalitet je naravno bio na strani srpskog predstavnika, ali na početku meča činilo se da 130. igrač na ATP listi priprema iznenađenje. Ume on da bude nezgodan kad mu se dozvoli, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedavno je izgubio od Dominika Tima u dva seta, ali mu je dva puta oduzeo servis.

I mada je do glavnog žreba u Kelnu stigao tek pošto je Endi Mari morao da se povuče sa turnira, Nagal je poveo sa 5:0 i mada je do prvog seta stigao nakon što se Kecmanović vratio u meč imao je u drugom delu meča i taj-brejk u kome je sve moglo da ode i na vodenicu Indijca.

Kad tu šansu nije iskoristio psihološki je potonuo, dok se Kecmanović osokolio i treći set lagano rešio sa 6:1 u svoju korist.

Naredni protivnik na turniru koji se igra za nagradni fond od 325.610 evra biće mu bolji iz meča Alekseja Popirina i Adrijana Manarina.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.