Kecmanović posle ubedljivog poraza: Mislim da nisam toliko loše igrao

Izvor: B92, 10.Feb.2021, 16:43

Kecmanović posle ubedljivog poraza: Mislim da nisam toliko loše igrao

Miomir Kecmanović, srpski teniser, završio je učešće na Australijan openu.

Kecmanović je u sredu ujutru poražen od Adrijana Manarina sa ubedljivh 3-0 u setovima.

U prva dva seta je Kecmanović praktično "počišćen", osvojio je samo tri gema u prva dva seta...

"Mislim da nisam toliko loše odigrao. On je nezgodan, bio je mnogo dobar danas. Ja sam se dobro osećao, imao sam neke dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poene, ali stvarno je teško protiv njega, baš nezgodno. Imao sam brejk prednosti, on mi je poklonio taj gem. Posle toga je bilo dosta napred-nazad, mučili smo se i jedan i drugi, bilo je dosta dugih gemova. Na kraju sam ja popustio. Samo mi je zbog toga krivo, imao sam prednost, da sam taj set uzeo, možda sam mogao i do preokreta. Ali, mislim da smo dobro igrali, ali da je on bio bolji", počeo je priču Miomir Kecmanović.

Potom je Miomir rekao:

"Zadovoljan sam jer od prošle godine od kad sam osvojio onaj turnir nisam imao baš neke dobre rezultate. Dosta sam gubio, nisam vezao pobede. Sada sam imao dve pobede prošle nedelje na turniru, prošao sam prvi put prvo kolo ovde, tako da ide u dobrom smeru. Nadam se da će da bude bolje sledeći put. Nezgodno je što toliko traje, može da se igra pet, šest, deset sati. Tu je najveća razlika. I ako kreneš dobro, tvoj rival ima šansu da se vrati. Možda ako bih uspeo duže da ostanem u meču, da budem koncentrisan više, da mi duže traju treninzi. Ne znam ni ja, možda mi samo treba više mečeva. Nisam ih mnogo odigrao, imam samo pet pobeda na Slemovima. Što duže budem igrao, biće mi lakše u budućnosti"

Planovi?

"Igram dubl sutra, a onda kad to završim idem u Južnu Ameriku, na šljaku"

O ATP turniru u Srbiji koji se održava 25. aprila na TC Novak,.

"To je super. Biće fenomenalno da se igra pred našim navijačima, nadam se da će ih biti. Ako igramo pred praznim tribinama, onda nema smisla. Jedva čekam i nadam se da će da bude dobra atmosfera"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.