Kecmanović bez plasmana u osminu finala mastersa u Majamiju

Izvor: Beta, 26.Mar.2023, 21:49

Kecmanović bez plasmana u osminu finala mastersa u Majamiju

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije večeras uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Majamiju, pošto je izgubio od sedmog tenisera sveta Rusa Andreja Rubljova posle dva seta, 1:6, 2:6.Kecmanović, 35. teniser sveta, izgubio je posle 59 minuta.Srpski teniser nije imao nijedan brejk, a Rubljov mu je četiri puta oduzeo servis i posle druge meč lopte plasirao se u osminu finala.Rubljov će igrati protiv boljeg iz duela Italijana Janika Sinera i Grigora Dimitrova iz Bugarske.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubljov za manje od sat izbacio Kecmanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u trećem kolu Mastersa u Majamiju, pošto je večeras poražen od Rusa Andreja Rubljova 6:1, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Alkaras: Brz sam, ne razmišljam o povredi

Izvor: B92, 26.Mar.2023

Karlos Alkaras dao je kratku izjavu posle plasmana u osminu finala Mastersa u Majamiju...Prvi teniser sveta je pobedio Dušana Lajovića rezultatom 6:0, 7:6 (5) i tako zakazao okršaj sa Tomijem Polom...Otkrio je i koja je njegova najveća snaga trenutno..."Kretanje. Brz sam, osećam se brzo. Ne razmišljam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.