Kecman: Možemo u finale

Izvor: B92, 29.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecman: "Možemo u finale"



Partizan u drugoj utakmici polufinalne serije plej ofa dočekuje Cibonu u svojoj Hali Pionir. Prva utakmica završena je pobedom Zagrpčana 76:69. Naš tim bio je nadomak istorijske pobede u Zagrebu, ali je nizom grešaka u samoj završnici meča ispustio prednost i dozvolio Ciboni da povede u seriji sa 1:0.

Bek Partizana Dušan Kecman smatra da treba zaboraviti na to i okrenuti se predstojećem meču ali i paziti da se greške ne ponove.

"Izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << važna utakmica za nas s obzirom da smo u prvom meču poraženi, a bili smo na pragu pobede i prekida loše serije sa Cibonom. Nadam se da ćemo mnogo bolje igrati od samog početka utakmice, jer smo tu napravili propust na prvom meču i dopustili Zagrepčanima da lako naprave prednost. Mi smo uspeli da ih stignemo ali nismo bili dovoljno koncentrisani u završnici i vezanim greškama dozvolili da nas pobede. Ako večeras pobedimo nadam se da ćemo u majstorici uspeti da trijumfujemo i prođemo u finale", rekao je Kecman.

Posle pet mečeva ove sezone Cibona ima prednost od 3:2, ali ni jedan od timova nije slavio na gostovanju.

"Nema tajni između te dve ekipe. Dobro se poznajemo, već smo pet puta igrali ove sezone. Vrlo dobro znamo od koga nam preti najveća opasnost i na to ćemo se koncentrisati u odbrani. Najbitnije je da uđemo s pozitivnom energijom u meč i da čvrstom odbranom i ozbiljnim pristupom obezbedimo treću utakmicu", izjavio je Kecman.

Meč Partizan - Cibona igra se od 20 časova, a direktan prenos možete pratiti na TV B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.