Kec u Melburnu: B92 opet na Australijan openu!

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kec u Melburnu: B92 opet na Australijan openu!

Tradicionalno svakog januara u centru pažnje u svetu sporta je Australijan open, a i ove godine B92 će imati svog predstavnika u Melburnu.

U našem standardnom specijalu AUSOPEN2020 i ove godine imaćemo posebnu rubriku posvećenu praćenju dešavanja sa lica mesta, gde će biti naš novinar Zoran Kecman.

Kecman će se pobrinuti da Vas kroz svoju rubriku Kec u Melburnu na vreme informiše o poslednjim dešavanjima iz Australije uz svakodnevne interesantne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priče i intervjue sa našim i stranim teniserima ali i legendama i svim relevantnim ličnostima koji se budu našli u Melburnu ovog januara.

Naravno, to nije sve što vam donosimo tokom prvog od četiri Grend slema – svakodnevno ćemo birati Utisak dana, a možete i da čitate o legendama Australijan opena, istoriji turnira, najboljim pojedincima, poenima, izjavama...

Zoran će se redovno javljati iz Melburna, a vama ostaje da se uživate uz najbolji tenis u naredne dve nedelje i navijate za naše predstavnike u Melburnu.

Vaš B92 sport

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.