Kažu da imam udarce Rafe, Novaka, Rodžera... Alkaraz izneo lični stav posle pobede u drugom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:43

"Kažu da imam udarce Rafe, Novaka, Rodžera..." Alkaraz izneo lični stav posle pobede u drugom kolu

Smatra da nije kopija nikoga.

Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pošto je u četiri seta savladao Japanca Tara Danijela. Posle meča govorio je o raznim temama na konferenciji za medije.

Po setovima bilo je 6:1, 3:6, 6:1, 6:2 za 20-godišnjakka iz Mursije. Naredni protivnik će mu biti Kanađanin Denis Šapovalov.

- Treniramo često u Barsi, sjajan je igrač, biće teško. Trudim se da mislim samo na sebe, ne samo na protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imam slobodan dan, videćemo kako će biti - rekao je Karlos Alkaraz, koji je bio ponosan i na sve bolje poznavanje jezika.

- Napredujem sa engleskim, ide mi sve bolje - rekao je mladi Španac.

- Kažu da imam udarce Rafe, Novaka, Rodžera... Navikao sam na to, gledao sam ih, ali ih ne kopiram, ja sam Alkaraz, ja sam ja, ne kopija - kaže Alkaraz.

Govorio je aktuelni šampion US opena i o vremenu koje provodi u Parizu.

- Pariz je prelep grad, niko ne može da kaze drugačije. Volim da igram u ovom gradu. Na Rolan Garosu sam uzivao i prošle godine, osećam ljubav, zato sam to napisao. Nemam baš mnogo vremena za obilazak grada.

Tema je bila i odmor.

- Volim sijeste, kao svi Španci. Moj fizio Huančo mi pomaze, traži da se odmaram i da se spremam za ono što sledi - zaključio je Alkaraz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.