Kazri ga dao Vest Hemu iz kornera! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Apr.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazri ga dao Vest Hemu iz kornera! (video)

Velemajstorija Tunišanina će definitivno ući u najužu konkurenciju za gol sezone u Premijer ligi.

'Čekićari' su golom Andrea Ajua rano poveli protiv fenjeraša na 'Stadionu svetlosti', ali su se "Crne mačke" vratile u život sredinom prvog poluvremena i poravnale na 1:1.

Fudbaleri Sanderlenda su u 25. minutu igre izborili korner, izveo ga je Vahbi Kazri i direktnim udarcem iz ugla postigao gol.

Aničebe je omeo golmana gostiju Rendolfa taman da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovaj ne uspe da učini ništa i lopta je završila u mreži.

Usledila je erpucija oduševljena na tribinama, a Dejvid Mojes bi mogao da stavi prst na čelo i da se zapita zbog čega mu je Kazri bio u drugom planu tokom većeg dela sezone.

Uživajte u majstoriji Sanderlendove desetke!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAO PIKSI: Bilić nije mogao da veruje – gledao kako mu golman prima gol direktno iz kornera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Apr.2017

Igrač Sanderlenda je uz malo sreće napravio pravu majstoriju danas.. . Tunižanin će svakako biti kandidat za najbolji gol sezone u Engleskoj.. U 25. minutu je Vahib Kazri direktno iz kornera savladao čuvara mreže Vest Hema Rendolfa.. Kazri je izveo korner, lopta je preletela Fernadnesa koji ju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.