Kažnjen menadžer Seltika

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjen menadžer Seltika

Menadžer Seltika, Nil Lenon, biće kažnjen suspenzijom na dve utakmice zbog isključenja na meču protiv Hartsa.

Lenon je kraj utakmice u kojoj je njegov tim poražen rezultatom 2:0 dočekao na tribinama, zbog čega mu automatski sleduje dva meča suspenzije, a ukoliko sudija Kreg Tompson u svom izveštaju bude naveo dodatne primere nedozvoljenog ponašanja menadžera kluba sa Seltik Parka, kazna može biti i veća.

Seltik se pojačao

Šef stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Seltika je nakon utakmice oštro kritikovao sudije, rekavši da fudbaler njegovg tima, Džo Ledli, nije zaslužio crveni karton prilikom faula nad Ianom Blekom, kao i da je njegova ekipa oštećena za nedosuđeni jedanaesterac.

- Sudija me je pozvao na konsultacije kod četvrtog arbitra, nakon čega mi je pokazao crveni karton. Skandalozno! Sigurno da ću se žaliti, ali mislim da Fudbalska asocijacija već imasvoju verziju priče - ubeđen je mladi stručnjak.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Široki "kratak" za 20.000

Izvor: RTS, 11.Nov.2010

Široki Brijeg kažnjen sa 20.000 konvertibilnih maraka i jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog pojavljivanja zastava fašističke Nemačke na meču sa Sarajevom. Delegat utakmice suspendovan šest meseci. Dve osobe uhapšene i protiv njih je podneta krivična prijava...Disciplinska komisija Fudbalskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.