Kažnjen jer je psovao Boga

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjen jer je psovao Boga

Disciplinska komisija Serije A kaznila je fudbalera Sampdorije Nikolu Pocija utakmicom suspenzije zbog psovanja Boga.

Poci je bogohulio nakon završetka utakmice sa Ćezenom ispred svlačionice prošlog vikenda, ali, što je zanimljivo, taj bes nije bio usmeren ka nekom od protivničkih igrača, niti ka sudiji.

- To je besmislica, kazniti igrača za nešto što se dogodilo 20 minuta nakon završetka meča. On je to mogao reći u razgovoru sa prijateljem, nikome nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bilo upućeno - ogorčen je trener Đenovljana Domeniko di Karlo.

Sampdorija ignoriše Kasana, razlaz izgledan

Kasano pred otkazom?

Kasano opet po starom

Sampdorija je tako ostala bez još jednog igrača za predstojeći duel u Seriji A, kod kuće protiv Katanije, jer je prethodno uprava suspendovala Antonija Kasana, koji je psovao saigrače i predsednika Rikarda Garonea.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.