Kažnjen Teodosić!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 18:51

Kažnjen Teodosić!

Miloš Teodosić je kažnjen novčano nakon incidenta u prethodnom kolu.

U okviru četvrtog kola italijanskog prvenstva ekipa Virtusa je poražena od Ređo Emilije sa 77:67, a Miloš Teodosić je isključen na ovom meču.

Teo je na minut i po do kraja pričao sa sudijom nakon čega je dobio tehničku, a nakon što mu se uneo u lice dobio je i isključenje.

Sada je zbog svog ponašanja Miloš Teodosić kažnjen sa 3000 evra.

Inače, prevashodno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio kažnjen jednom utakmicom neigranja, ali je odluka preinačena, pa će Teodosić moći da nastupi protiv Varezea.

Espulsione nel finale per #Teodosic , colpaccio della Reggiana che vince contro la Virtus Bologna 67 a 77. pic.twitter.com/7EuZxp3Tth

— Bosco Giorgio (@BoscoGiorgio98) October 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.