Kazne za Lazarevića i Radakovića

Izvor: B92, 16.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za Lazarevića i Radakovića



Fudbaleri Zemuna, Mladen Lazarević i Radovan Radaković, kažnjeni su zbog napada na sudiju Dragana Krstića na prvenstvenoj utakmici Meridijan Superlige Partizan - Zemun. Disciplinski sudija Zajednice superligaša Nikola Latinović je, posle naknadnog pregleda snimka utakmice 20. kola, odredio kazne.

Posle odluke sudije te utakmice da dosudi indirektan udarac u korist Zemunaca (odluku su igrači gostujućeg kluba i mnogi na stadionu protumačili kao jedanaesterac za Partizan) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači Zemuna su okružili sudiju, a Lazarević ga je uhvatio za vrat. Zbog takvog fizičkog napada on će pauzirati tri (3) utakmice, a Radaković je kažnjen sa 20.000 dinara.

"Radaković je u izjavi naveo kako je odmah shvatio da je reč o indirektnom udarcu i da je samo želeo da odbrani sudiju od prigovora ostalih igrača," rekao je sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković.

Kažnjeni su i igrači koji su dobili crvene kartone na utakmicama prethodnog kola. Niša Saveljić će, zbog isključenja u Novom Sadu, pauzirati dve utakmice i ima pravo nastupa u 'večitom derbiju', a igrač Vojvodine Miodrag Stošić propustiće sledeći meč svog tima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.