Kazna za Šuputa zbog nediscipline

Izvor: B92, 24.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za Šuputa zbog nediscipline



Košarkaški klub Hemofarm je, na predlog šefa stručnog štaba Miroslava Nikolića, doneo odluku o suspenziji igrača Predraga Šuputa zbog neopravdanog propuštanja treninga. "Šuput je imao obavezu da se u sredu 20. juna javi na trening igrača koji imaju važeće ugovore za narednu sezonu. On se nije pojavio u navedenom terminu, niti je svoj izostanak opravdao, tako da sam tražio od kluba da ga kazni", rekao je Nikolić za sajt kluba.

Nikolić je istako da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravila moraju da se poštuju i da će sa Šuputom, uprkos važećem ugovoru, o nastavku saradnje razgovarati kada se, i ako, igrač bude pojavio u klubu.

"Ukoliko želimo privilegije koje nam sleduju iz ugovora, moramo da poštujemo i obaveze. Ne bih želeo da se ovakvo neprofesionalno ponašanje ponovi u mom timu", naveo je Nikolić.

Sportski direktor vršačke ekipe Dušan Kerkez objasnio je da je odluka doneta u skladu sa pravilnikom o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti košarkaškog kluba Hemofarm.

Vrščani će trenirati do 1. jula, a zatim će se odmarati mesec dana. Okupljanje igrača za sledeću sezonu zakazano je za 1. avgust. Bazične pripreme će se obaviti na Kopaoniku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.